ČWACHTÁK FEST v Třemošnici již potřetí !!!

ČWACHTÁK FEST v Třemošnici již potřetí !!!

Po dvou úspěšných letních festivalech , které se konaly v areálu koupaliště v Třemošnici v minulých letech se i letos můžete těšit na nevšední kulturní zážitek. Pořadatelé i návštěvníci si nemohli vynachválit zvučná jména , která dorazila v předchozích letech a natáhla na sebe velkou pozornost. Těmito byli například nenapodobitelné kapely Mňága a žďorp , UDG či Medvěd 009.

I letos se tedy dočkáme spousty ostřílených kapel na dvou podiích a bohatého doprovodného programu, který zaplní celý den a vnese nám do duší pozitivní energii a přátelskou atmosféru, kterou je tento festival vyhlášen. Mezi hlavní lákadla letošního, již třetího ročníku ,,čwachtákfestu,, patří kapely:  Sto zvířat, Totální Nasazení, Plexis, Krucipusk, ZočiVoči, Pipes and Pints,NVU,Civilní obrana,Brisk fart  ale určitě také domácí, republikově stále více populární kapela Žádnej Stres.

Pro milovníky DJ´s , MC´s a reggae  muziky je připravena stage číslo 2, kde se představí krom jiného Dr. Kary, Mr. Cocoman,AfaRastafa nebo třeba Mr. Roll, kteří sklízí obrovský úspěch jak na internetu , tak na živých vystoupeních.

Během festivalu bude možno si zakoupit alkoholické i nealkoholické nápoje za lidové ceny. Občerstvení bude zajištěno hned několika stánky a chybět nebudou ani oblíbené míchané nápoje a drinky.

Vy kdož jste milovníky letních festivalů a bohatých kulturních zážitků , tak si určitě zarezervujte v diáři termín 19.7.2014. Tento den proběhne třetí ročník třemošnického letního festivalu s názvem ,, ČWACHTÁK FEST,,. Vstup do areálu bude otevřen již od 12:00.

Předprodejní cena lístku je 280kč. Na místě potom zaplatíte za vstupenku na celý festival krásných 320kč.