Dvě květnové warm-up párty v režii Open Air Festivalu a Summer of Love

Dvě květnové warm-up párty v režii Open Air Festivalu a Summer of Love
Jak už jistě víte, Summer of Love chystá letos na Open Air Festival SOL The Night DJ Stage. Abychom vám zkrátili čekání, připravili jsme pro vás dva warm-up večírky v novém pražském klubu Atelier v Žitné ulici. V pátek 11. května se můžete těšit na převážně ženské zastoupení v čele s DJane Nakadia. V sobotu 19. května se pak po roce do Česka vrátí světová legenda Mr. X aka Afrika Islam tentokrát s pánským doprovodem domácích DJs. Tenhle mejdan navíc jen tak neskončí, k ránu se přehoupne do afterparty Sensation Innerspace a je jen na vás, do kdy vydržíte!

První večer se ponese v rytmech techhouse v podání thajky DJane Nakadia, která se loni předvedla se skvělým setem v O2 Extra zóně na Open Air Festivalu. Vedle ní se blýskne česká rodačka žijící v Berlíně Maora Planet Orfea, polovina dua Femme2Fatale, a odvede nás do svého vesmíru plného zvuků, melodií a kosmických rytmů. Ženský line-up kompletuje češka Mery-En a její experimentální pojetí housu. Aby se síly trochu vyvážily, doplní holky vzácný host z Krasnojarsku na Sibiři, muž, který stojí za SOL Cyberia, Mr. ZED. Pojede dál v housovém žánru, tentokrát v kombinaci s techno stylem ve východním provedení.

O týden a den později se na česká pódia vrátí jedna ze zásadních světových legend, Mr. X aka Afrika Islam. Několikanásobný mistr světa v mixingu, držitel dvou Grammy i Oscarů, autor hitů Michaela Jacksona, Madonny či Ice T, rozjede nekonečný večírek, kde mu support ve stejném stylu připraví domácí DJs Orbith, Jakub Mildner & Pietro, Marcos a Pierre Marco. Pokud vydržíte až do rána, můžete se navíc těšit na afterparty Sensation Innerspace.

Vstupenka na jednu akci stojí jen 99 Kč, pokud se rozhodnete rozjet to na obou večírcích, jsou k dispozici i combo vstupy dohromady za 150 Kč. Párty začíná vždy ve 21 hodin, na každý večer navíc připravil Open Air Festival nejedno překvapení, tak neváhejte a kupujte vstupenky v předprodeji v sítí Ticketportal.