Kam jít tuto sobotu? Indie-rocková senzace Spiral69 z Itálie v Praze!

Kam jít tuto sobotu? Indie-rocková senzace Spiral69 z Itálie v Praze!

Čtyřčlenná formace Spiral69 z Říma zavítá v sobotu 23.11. do pražského klubu Chapeau Rouge, kde vystoupí na studentském festivalu MalGym Fest po boku několika talentovaných kapel z Prahy.

Historie kapely Spiral69 sahá až do roku 1992, kdy její frontman Riccardo Sabbeti začal dávat dohromady první materiály. Debutové album s názvem Fiori 0.2, které vedlo ke vzniku této skupiny, vydal Riccardo v roce 2001. Kapela má na svém kontě dohromady tři plnohodnotné desky a množství úspěšných singlů. Za zmíňku rozhodně stojí jejich poslední album nazvané Ghosts in my Eyes, jejímž producentem se stal bývalý bubeník kapely Placebo - Steve Hewitt a o následovnou mixáž se postaral Paul Corkett, který měl v minulosti na svědomí zvuk umělců, jako jsou Nick Cave,Radiohead, The Cure, Placebo, Bjork a řady dalších.

Spiral69 vystoupí chvíli po jedenácté hodině v Chapeau Rouge, jako host 2. ročníku studentské akce MalGym Fest, na které se objeví také nadějná ska-reggae formace Kšandy Industry, grungeová skupina Snow Job, která velmi nedávno objela Českou republiku na charitativním turné, pop-punkoví Steakhaus, indie-rocková kapela Mirror Image z Poděbrad a další kapely a DJs. Na akci pak plynule naváže v tomto klubu oblíbený " Clash!", na kterém se představí DJs The Fakes, Veit B, Mint, DJ Frank Lucas, DJ Yanko Král, DJ vili:AM, Oný a Rabbeats.

Vstupné na celou akci je pouhých 80 Kč.

Více info na oficiálním FB akce!