Letošní Okoř zahajuje předprodej!

Letošní Okoř zahajuje předprodej!

Vstupenky na legendární FESTIVAL OKOŘ (sobota 22. srpna) jdou dnes do prodeje. Těšte se na koncertní oslavu 15. narozenin festivalu. Počet vstupenek je omezen, neváhejte!

Dnešním dnem začal předprodej vstupenek na srpnový FESTIVALU OKOŘ. Letos se bude konat již po patnácté a organizátoři připravují velkolepou narozeninovou a hudební oslavu.

Přijedou všichni, kteří jsou s festivalem už od doby jeho vzniku neodmyslitelně spojeni. V sobotu 22. srpna zde vystoupí: Chinaski (již po osmé), Tomáš Klus (po šesté), MIG 21 (po osmé), Miro Žbirka (po třetí), Michal Hrůza (po páté), Aneta Langerová (po třetí), Vypsaná FiXa (po páté), Lenka Filipová & Lenny (obě po druhé) a úplně poprvé formace Space Junkie.

Jaké vzpomínky má Michal Malátný ze skupiny Chinaski na první vystoupení na FESTIVALU OKOŘ? „Na Okoři jsme poprvé hráli písničku 1970, ještě jsme to neměli zažitý, byla úplně nová, ale lidi to vzali. Premiéra dopadla dobře.“

Výběr účinkujících byl velmi pečlivý, budou zde všichni, o něž si veskrze pravidelní návštěvníci opakovaně žádali. A na jejich spokojenosti nám záleží! Vždyť díky nim, díky vám, můžeme v srpnu oslavit již patnáctý ročník. Organizátoři věří, že se sem všichni, stejně jako předchozí roky, s radostí a nadšením vrátí. Vždyť právě díky jejich obrovskému zájmu byl festival několik let vždy dopředu vyprodán. Proto všem zájemcům doporučujeme, aby si vstupenky opatřili včas. Stejně jako předchozí ročníky je jejich počet omezen kapacitou areálu a hlavně podmínkou zajištění maximálního komfortu pro všechny přítomné. Tradičně bude zajištěn i zajímavý doprovodný program pro děti i dospělé.

Předprodej na FESTIVALU OKOŘ odstartoval dnes v síti Ticketportal.

LIKE IT! JOIN US!