Ektor & DJ Wich vyhazují dalším bombu z nadcházející desky Tetris!

Ektor & DJ Wich vyhazují dalším bombu z nadcházející desky Tetris!

Tato dvě jména jsou synonem pro slovíčko TOP. Pokud Vás nedostal Ektorův Loket z vokna, máme tu další fresh pecku, kterou bych se nebál označit jako současný nejlepší klip české scény. Tak s chutí do toho!

Jak už všichni víme, na podzim českou scénu obohatí další výsledek kvalitní spolupráce. A to deska "Tetris", kterou si na triko přípíše duo Ektor a DJ Wich.


O tom, že této dvojici spolupráce opravdu svědčí, nás přesvědčili svým klipem "Loket z vokna", ale tím rozhodně nekončí. CINQ visuals, kteří mají na triku dle mého nepříliš dobrý počin " Ženy treba lúbiť ", u mě tentokrát hodně stoupli v ceně. A to vizuálem k "Number 1", který se opravdu povedl!

Videoklip je natočený formou krátkého příběhu a podle mého názoru by takový podobný "tábor" pro ženy rozhodně neuškodil. U klipu jsem se smál, ale i zamyslel. Strašně mě to bavilo. Ektor s Wichem nahodili kvádro a perfektně zapadli do celého konceptu.

Na facebooku se také objevily fotky z "making of", které si i s videem můžete prohlédnout níže. Nepochybuji, že se ve stejném duchu ponese i celý Tetris a velmi se na to těším!

A teď už čekuj tu TOP novinku!

Další články z této kategorie: