Jamrock 2013 vítá i navrátilce Cocotte Minute!

Jamrock 2013 vítá i navrátilce Cocotte Minute!

Účast v loňském ročníku museli neočekávaně odříci z kvůli pracovní zahraniční cestě jednoho ze členů. Letos se tedy můžeme těšit na show této pětičlenné disko metalové formace z Prahy/Loun znovu! Důvěrně známá Coco banda si pro svou četnou fanouškovskou základnu (nejen) u nás, přichystala na rok 2013 několik zásadních novinek, které odstartovaly již letos. A bude to jízda!

Kapela známá svými kontroverzními texty a charismatickým hlasem zpěváka Zellera nedávno prošla mnohými změnami. Ty se týkaly jak managementu, tak sestavy, kdy přibrali na své koncerty druhého bubeníka. První vlaštovkou věstící novou dobu bylo již jarní turné, v jehož rámci se loučili s tříletou érou desek Sado Disco Vol. 1 a 2. Už na této šňůře byl zřetelný jejich výrazný přelom. Latexové oblečky ve stylu klubu „Modrá ústřice“ vyměnili za nedbale elegantní saka à la návštěvníci prvotřídních nočních barů. Jejich koncerty nyní vsadily více na vizuální stránku, než bylo u Cocotů zvykem. V celé své parádě se pak předvedli v říjnu v pražském paláci Akropolis. Během ohromujícího koncertu prezentovali nezvyklé spojení jejich hudby s akustickými a vokálními prvky, světelným designem, videoprojekcí a tanečnicemi u tyče.

Jelikož letos to bylo už deset let, co nám tato parta ničí uši, slibují na jaro 2013 další túru na počest svého jubilea. A co je podstatné? Rovněž má spatřit světlo světa nová placka! A když už změna, tak změna. Takže i ta by se měla lišit od svých předchůdkyň. Malou ochutnávkou nám snad může být video singl ze září - „Holka mojí holky“. Zvláštností tohoto lehce eroticky nabitého klipu je, že byl celý natáčen na mobilní telefon a to na jeden jediný záběr. Dá se tedy předpokládat, že originalita bude v nejbližším vývoji pro ně tím hlavním.

Velkolepá show, precizní zvuk a především Cocotte Minutte v novém kabátě na Vás čeká na JamRock 2013! Fandové, nenechte si je proto letos ujít. Dokonce i nezaujaté příznivce nový koncept chlapíků z CM chytne za srdce!

Další články z této kategorie: