PŘEDSKOKANEM DISCLOSURE BUDE KIDNAP KID!

PŘEDSKOKANEM DISCLOSURE BUDE KIDNAP KID!

Nadšení z blížícího se pražského koncertu Disclosure a jejich vůbec první show v ČR stoupá každým dnem. Nyní k němu přibyla ještě jedna skvělá zpráva: předskokanem slavného dua bude londýnský DJ a producent Kidnap Kid! Vstupenky na téměř vyprodaný koncert, který se koná již 14. března v klubu SaSaZu, můžete zakoupit v síti Ticketpro.

DJ a producent, vlastním jménem Matt Relton se do širší známosti zapsal v roce 2012 hitem Vehl, vydaným na indie labelu Black Butter Records. Ten byl označen iTunes za nejlepší elektronickou skladbu roku. Jeho kariéra záhy nabrala dalších rozměrů s druhým singlem s názvem So Close, který si jen za první týden od vydání poslechlo více než 100 tisíc fanoušků na SoundCloudu. Jeho zatím poslední dvou-trackové mini-EP “Stronger” vyšlo na Black Butter Records teprve včera!

Kromě vytváření vlastních, kritikou ceněných nahrávek, se Kidnap Kid věnuje také remixům a producentským povinnostem; je autorem oficiálních remixů Emeli Sandé, Lulu Jamese nebo Disclosure. Spolu s nimi, Rudimental a TEED se také na začátku letošního roku vydal na americkém turné - a bratrské dvojici ze jihoanglického Surrey bude ostatně předskakovat i během jejich pražské show. Letos v létě se navíc podívá na špičkové festivaly jako je Glastonbury, Hideout, Creamfields a jako rezident také do klubu Space na Ibize.

Nechte se unést (a to doslova) britským producentem Kidnap Kid a dvojící Disclosure během jejich pražského koncertu v pátek 14. března v pražském klubu SaSaZu, který má velkou šanci stát se hudební událostí roku! Vstupenky v ceně od 675,- + poplatky je stále možno zakoupit v síti Ticketpro.

Hlavním mediálním partnerem této show je Expresradio.

FB event: https://www.facebook.com/events/431901356914205/?fref=ts