Vyzpovídaly jsme Resta ve Svitavách!

Vyzpovídaly jsme Resta ve Svitavách!
Zajímá tě, co nám na sebe prozradil Rest z hudebního labelu Ty Nikdy? Chceš vědět, jak se cítí, když nahrává své nové songy? Navštívily jsme jejich koncert ve Svitavách, kde jsme právě jemu položily pár otázek a odpovědi na ně se můžete dozvědět již o pár řádků níže!

Byly jsme na koncertě hudebního labelu Ty Nikdy ve Svitavách, konkrétně 8.6.2012, kde jsem poprosila Resta, jestli by se mnou mohl udělat rozhovor. Ochotně šel s námi po koncertě do backstage, ve které odpovídal na naše následující otázky.

První otázka, klasická, ale přesto důležitá. ,,Jak jsi nastoupil na dráhu Hip-hopu/rapu?‘‘.
Poslechl jsem si Chaozz,a potom freestylem v 15ti letech“.

„Jakou máš motivaci, nebo inspiraci k tomu, aby jsi mohl napsat text?“
„To je různý, to tě někdy chytne, píšeš to a někdy nemáš chuť a nepíšeš, to je vlastně od chvíle k chvíli.“

„Bereš svůj rap jako zábavu, nebo jako práci?“
Určitě jako zábavu, to, že z toho plynou peníze je už jenom dobrý. Je to plus, nikdo to asi nebude dělat zadarmo, ale my za to nechceme nějaký velký sumy. Každý chce po svým, my za to nechceme tolik peněz, a baví nás to, když mluvim za všechny.“



„Jaký to je pro tebe pocit, když stojíš u mikrofonu a nahráváš svůj další nový hit?“
„Dobrej, i když se nerad poslouchám, takže mě to vlastně  za chvíli stejně štve.“

„Máte v plánu vystupovat i mimo Českou republiku?“
Expondujeme mimo, hlavně rap, s naší delfíní farmou máme 4 terapeutický delfíny. Lidi, kteří mají nestabilní psychiku si zajedou do Chorvatska na tu naši farmu. Není to nikde na webu, aby jste se o tom dozvěděli, tak musíte zajít k nám a zeptat se přímo u nás“.
 
Poslední otázka,na kterou nám odpověděl i Idea.
„Jak jste vlastně přišli na název TY NIKDY?“
To bylo s Mojou Rečí a s kapelou. Byli jsme v hospodě a vzniklo to nějak - ,já a ty nikdy‘, no a nějak jsme si to vzali a od té doby jsme TY NIKDY.“


Mnohokrát děkuji Restovi za jeho ochotu. Dle mého se jim koncert perfektně vydařil a všichni zúčastnění si ho skvěle užili. Mimochodem, nezapomeňte zajet do Chorvatska na jejich farmu!