Zvednou Pop St. Clare z prachu liberecký popík?

Zvednou Pop St. Clare z prachu liberecký popík?

Po letech koncertování, zkoušení, pilování a točení členů se mladíci a mladice ze zajeté kapelky Pop St. Clare rozhodli vydat svoji první oficiální neuspěchanou desku. A jak celá tahle metelice s novým "klečkem" dopadla se dočtete o pár řádků níž!

S příhodným názvem "poprvé" přiletěla z Libereckýh luhů a hájů poklidná placka nejen pro odpolední poslech nebo pracovní náladičky. Když se vysokoškolské střevo spojí s životní zkušenností a zabarví do polomelancholických nálad, podbarví sladkým tónem trumpety, máte rozhodně na pár hodin co svým uším.

Cesta k první desce však byla dlouhá a celých 7 roků členové čekali, než si svoji první oficiální desku mohli osahat. Věřím však tomu, že každá septima uspokojuje všechny očekávání. A aby toho nebylo málo, nabízí celou desku kapela ke stažení na www.bandzone.cz/popstclare ! A co bychom řekli k desce? Podle slov kapely se jak v anglických, tak v českých textech autora nedopátráme. Můžeme však bezpečně říci, že smyslu jednotlivé písně nepostrádají. Všechny pecky jsou poskládány tak, aby v nich každý člen kapely našel to své "gro".

 
/SPECIFICKÝ APARÁT KYTARISTY HURVÍNKA/

 
Charakterem písní je velmi osobitý zastřený polochraplák zpěvačky ovlivněný nejen moderním popem, ale i jazzovými prvky. Svoje velké M muzice dodává také velmi charakteristická kytara kytaristy Hurvínka a jeho velmi "specifického aparátu" :-D. Co mám dodat sám za sebe? Jestli jste novým objevům skeptičtí nebo Vás nahrávka nepřesvědčuje, neváhejte ochutnat libé tóny na živém vystoupení. Rozhodně neprohloupíte!

 

 

 OFICIÁLNÍ FACEBOOKOVOU STRÁNKU POP ST.CLARE NAJDETE ZDE