Akustika zněla Melodkou

Akustika zněla Melodkou

27. prosince 2012 už měla většina z vás dárečky od Ježíška rozbalené. V Brně se ale  náštěvníkům klubu Melodka dostalo ještě jednoho hudebního dárečku. Akusticky zde zahráli Criminal Collection a domácí We on the Moon s Rattle Bucket.

Všechny tři kapely už si za dobu své existence vybudovaly nějaké to jméno a tak bylo jasné, že klub rozhodně nebude zet prázdnoutou. Dorazila jsem chvilku po té, co večer zahájili vsetínští Criminal Colection. Akusticky jsem viděla pouze nějaká jejich videa a snad pokaždé to mělo svoje kouzlo. A i tenhle večer tomu nebylo jinak. Criminálové zahráli jak spoustu svých věcí, ale nechyběly ani covery. Asi nejvíc se fanynky mínili uječet, když zazněla předělávka songu As long as you love me, od tolik milovaného i nenáviděného Justina Biebera...Mě se cover líbil víc než originál.

Lidí stále přibývá a na pódium nastupují domácí We on the moon. Těm se v loňském roce splnil sen a zahráli si v Praze po  boku All Time Low, což jim rozhodně zvedlo popularitu. A opět jako u první kapely nechyběly na setlistu ani předělávky od slavnějších kolegů jako třeba Marron 5 nebo You Me at Six.

Celou povánoční party zakončili ostřílení Rattle Bucket, který svými akustickými výstupy za i před branami festivalů a vlastně i všude jinde, už mají něco odehráno. Nepopírám, že zrovna u Rattle Bucket mě víc sedí ta živější hudba, na kterou člověk zaskáče a zablbne, ale v tenhle večer to bylo perfektní završení a jakási třešnička na dortu nebo tak nějak s to myslím říká, ne?

Pro mě bylo hlavně milým překvapením vidět, že lidi už snad zase začnou chodit na koncerty, bavit se a podporovat kapely. To mi totiž koncem roku 2012 na spoustě akcí hrozně chybělo. Lidi.
Nezapomeňte zčeknout i videjko pod článkem z týhle akce a nějaký ty obrázky se taky najdou ;) Enjoy