Jak já to vidím aneb Hazardoom v Jihlavě

Jak já to vidím aneb Hazardoom v Jihlavě

Neuvěřitelné se stalo skutečností a kapela Hazardoom konečně předstoupila před natěšený dav. Stalo se tak 13.4. 2013 v Jihlavě v rockovém klubu Ježek a já se vám teď pokusím přiblížit, jak to celé probíhalo.

U příležitosti prvních narozenin audiovizuální společnosti SB Corporation se v Jihlavě v sobotu večer  konal SB Fest, kde kromě Hazardoom zahráli ještě kapely GLANC, CALIBER X a TARTARO:S .

Já jsem tenhle večer ( ostatní kapely prominou ) byla nejvíc zvědavá právě na zmiňované Hazardoom. Možná i proto, že si pamatuju ten první moment před nějakým tím rokem, kdy za mnou došel kytarista Rezzi a sdělil mi, že by chtěl udělat něco, co se v Česku jen tak nevidí.
Po různých kapelních změnách,výměnách a proměnách členů kapely jsem už pořádně ani nevěřila, že to co se v Česku jen tak nevidí, se opravdu uvidí :D

Kolem půlnoci na pódium nastoupila postupně celá kapela a jako poslední, postava v černé kapi.
Po pravdě? Měla jsem husinu jak prase už z toho intra. Když potom zpěvák strhnul kápi, kluci se opřeli do strun a bubeník začal mlátit do bicích, to už jsem si uvědomila, že čumím s hubou dokořán.
Zpěvákova image s více než hrůzostrašnou maskou se opravdu jen tak nevidí.

Člověk by si řekl, že je to takový revival kapel jako Slipknot nebo In Flames a bude to tak trošku „klasika“. Tak nějak jsem si to trošičku myslela taky a tajně jsem doufala, že se mé podezření nevyplní. A nevyplnilo. Kluci všechny songy hráli osobitým stylem. Nikdy jsem nebyla vyložně příznivcem tvrdý muziky, ale tohle mě bavilo a hlavně se bylo i na co koukat.
Sice je sem tam zradila technika a občas se z těch tvrďáků na pódiu staly vyplašený kuřata, ale na prvním koncertě- čert to vem.

Těším se, že tyhle kluci časem nechají covery songů jako Before I forget nebo Somebody put something in my drink jenom jako bonus a vrhnou se na tvorbu vlastních věcí, protože pak teprve to bude to pravý ořechový, co se jen tak nevidí.
Takže hodně štěstí.

Nezapomeňte čeknout fotky a video pod článkem ;)