2. ročník ČWACHTÁK FESTU v Třemošnici

2. ročník ČWACHTÁK FESTU v Třemošnici

Rok se s rokem sešel a před námi je již druhý ročník Třemošnického letního multikulturního festivalu s názvem ,, Čwachták Fest,,. Po loňském prvním úspěšném ročníku, kdy se v nádherném areálu koupaliště představily kapely jako Dukla Vozovna, Volant, N.V.Ú nebo úspěch sklidivší pořádající kapela Žádnej Stres, se i letos můžete těšit na bohatý hudební zážitek. 

Kromě zvučných jmen, jakými jsou bezesporu Mňága a Žďorp, UDG, Houba, SPS či Medvěd 009, se můžete těšit i na neopakovatelný doprovodný program.

Během dne se totiž po areálu festivalu budou prohánět BMX Freestyleři, v divadelních představeních se představí Třemošnický divadelní soubor a chybět nebude ani noční Fireshow. Během dne se budou losovat volné vstupenky na další spřátelené festivaly jako je kolínský Natruc, vrdovské Houkání, Malečský Brutofest, Golčfest a další….

Po celou dobu konání Čwachták festu bude možnost zakoupit si alkoholické i nealkoholické nápoje. Občerstvení bude pro velký zájem z loňského roku ještě rozšířeno a chybět nebudou ani míchané nápoje a drinky.

Přátelé dobré muziky a výjimečné zábavy nyní zbystřete, protože už 20.7.2013 se v Třemošnici v areálu koupaliště uskuteční druhý ročník Čwachták festu: 2 stage, 9 kapel + rambajs sound system a cocojammin production, doprovodný program a spousta dalšího.

Lístky je možné sehnat na infocentrech za předprodejní cenu 200Kč do 30.6.2013. Na místě potom bude stát celodenní lístek 250Kč.