MY PŮJDEM DÁL! křičí Kočky Neberem do středních čech!

MY PŮJDEM DÁL! křičí Kočky Neberem do středních čech!

Po odchodu dlouhodobého člena kapely se mnohdy kapely rozhýbávají dost lenivě, avšak vyjímka v podobě mladoboleslavských Kočky Neberem potvrzuje pravidlo, že tomu tak není vždy!

Je to sotva tři měsíce, co kapelu odpustil dlouholetý kytarista Vojta Veselý, a muzikanti kolem kytaristy a zpěváka Honzy Kaňky už vypouští do světa samostatný singl, vyjadřující nesouhlas s upadnutím do propasti pomalu se rozpadajících kapel. Téměř čtyřminutový singl s novým drivem a lehkým nádechem moderních tzv" postHC kapel" vyplývá do rovin klasického rocku, na který jsme byli u mladé boleslavské kapely zvyklí. Přes to obsahuje zřejmě nejlepší nahrávka Koček něco nového. Nový směr, nový feeling, nová vazba, kterou se kluci vydali singlu rozhodně svědčí.

Hit "My půjdem dál" se kapela rozhodla natočit v BlackStone recording studio Jana Černého v Rokytnici nad Jizerou, a sami můžete na jejich oficiálním Bandzone zhodnotit, jak se práce vyvedla. A dost možná se dočkáte i videoklipu!

www.bandzone.cz/kockyneberem

Něco málo z historie:
Skupina Kočky neberem vznikla na začátku října 2004. První dva roky o nich nebylo mnoho slyšet. Věnovali se spíše zkušebně a dřeli repertoar coverů. Po dvou letech konečně přišly první koncerty, a rázem jich byla slušná řada. V roce 2007 byla kapela nominována do soutěže Boleslavského deníku Mladoboleslavský Otík, již kapela KOčky Neberm vyhrála. O rok později se ve stejnojmenné soutěži umístili na druhé pozici. V roce 2009 se kluci stali absolutními vítězi v kategorii "kapela roku". V březnu roku 2013 se kapela po letech rozloučila s dlouholetým kamarádem a členem kapely Vojtou Veselým, frontman kapely Jan Kaňka zahodil baskytaru a znovu se chopil kytary. Výsledkem je singl "My půjdem dál". Dále má kapela Kočky neberem má na kontě oficiální CD "Cirkus Inferno", pár singlů, demo 2012 natočené v SONO studiu.

Kočky Neberem

« Předchozí 1 2 Další »

Foto: Ilustrační fotografie