At Folsom Prison vyrážejí na podzimní turné se speciální edicí triček pro fanoušky!

At Folsom Prison vyrážejí na podzimní turné se speciální edicí triček pro fanoušky!

Pražská hardcorová kapela At Folsom Prison vyráží na podzimní turné a představuje fanouškům speciální edici triček. Řada víkendových koncertů odstartuje už 23.11 v České Třebové na čtvrtém ročníku jednodenního festivalu Hardcore Goes To Town vol. IV.

O týden později se AFP představí moravským fanouškům v Prostějově a Blansku, kde vystoupí společně s libereckou kapelou Drom či Slovinci The Canyon Observer.

Výlet do severních Čech absolvují At Folsom Prison za podpory pražské punkrockové formace Just For Being a během cesty na jih se v Táboře a Písku připojí k Friends for Friends turné kapel Faces are Fiction a Minute of Fame. Na závěr turné pak vystoupí na benefičním koncertě ve Strakonicích, jehož výtěžek poputuje na stavbu školy v Kambodži.

Na koncertech kapela představí zcela novou edici triček. Budou stát 200 Kč/ks a jejich koupí fanoušci přispějí na náklady spojené s nahráváním prvního dlouhohrajícího alba. Koncem ledna 2014 se totiž At Folsom Prison chystají s novým devítiskladbovým materiálem do studia.
Pro další informace sledujte facebook nebo jejich bandzone!