Skyline se po šesti letech vrací do pražského Roxy

Skyline se po šesti letech vrací do pražského Roxy

Bude to jejich největší letošní sólo koncert a zároveň poslední pražský klubový koncert na delší dobu.

"Jak jsem si minulý rok málem stříkl do textilu z The Qemists, stejné nadšení ve mě letos vyvolali Skyline. Byl to nezapomenutelný zážitek vyvolávající až slzy dojetí, jedno z nejlepších vystoupení, co jsem na Rock for Churchill kdy viděl a slyšel. Bezchybný výkon, skvělý zvuk, radost. " – FullMoon, 31.8.2014
Takovéto nadšení letos budili Skyline nejen svým vystoupením na Rock for Churchill, ale téměř všude, kam se svojí rozparáděnou a čím dál tím sehranější show dorazili. Skyline se nyní vrací do klubů a jedním ze zbývajících letošních koncertů bude tradiční předvánoční mejdan, který se tentokrát uskuteční 11.prosince v pražském klubu Roxy. Dalším bude až křest nové desky, která je naplánovaná na příští rok, ale konkrétnější termín je zatím ve hvězdách.
Skyline za sebou v tomto roce mají skvělou festivalou sezónu, čtyři klipy k desce Fairytapes a letos začali také intenzivně pracovat na novém albu. Na podrobnosti k chystané desce je zatím brzo, podle kapely se zatím ví jen to, že by měla zvukově a "ideově" navázat na Fairytapes a že její vydání je naplánováno na rok 2015.
Do té doby si fanoušci musí počkat. A užít si Skyline živě, dokud to jde. 11.prosince v Roxy to rozhodně bude stát za to!

Vstupenky na koncert za 170,- Kč + poplatky jsou v předprodeji v sítích Ticketpro, Ticketportal, Ticketstream, Eventim nebo GoOut.cz.
V den koncertu na místě za 230,- Kč.

Více informací najdeš na webu a facebooku kapely, webu a facebooku Roxy.