The Atavists si zahrají před Walk Choc Ice v pražském Lucerna Music Baru

The Atavists si zahrají před Walk Choc Ice v pražském Lucerna Music Baru

 Po jedenácti letech odehrají Walk Choc Ice vzpomínkový koncert pro své příznivce a to 5. března v pražském klubu Lucerna Music Bar. Jako host vystoupí mladá kapela The Atavists.  

"Původně jsme plánovali udělat náš koncert bez předkapely. Vzpomněli jsme si ale, jak moc pro nás bylo důležité, když jsme s Walk Choc Ice dostali šanci hrát na začátku kariéry coby předkapela na koncertech zavedených skupin. Proto jsme se nakonec rozhodli, že tuto šanci dáme mladé a nadějné partě The Atavists,“ říká frontman kapely Honza Křížek.

The Atavists jsou čtyřčlenný hudební projekt balancující na pomezí blues, stoner-rocku a vlivů surfových kapel z šedesátých let. Charakteristický zvuk skupiny tvoří špinavé kytary, nakřáplé retro varhany a osobitý vokální projev frontmana Adama Krofiana. Skupina vznikla v roce 2014, v současné době pracuje na debutovém EP s názvem Bad Times (http://bandzone.cz/atavists).

Crossoverová kapela Walk Choc Ice začala svou kariéru v roce 1992 a velmi rychle se zařadila k předním tuzemským kapelám. Četná klubová vystoupení střídala vystoupení na hudebních festivalech nejen v Čechách, ale i v Německu a Švýcarsku. Za svou jedenáctiletou kariéru vydala tři řadová alba Keep Smiling (1994), Walk Choc Ice (1998), Rejdit (2000). Svou činnost ukončili Walk Choc Ice v roce 2003. Jediný pražský koncert kapely se uskuteční 5. března v Lucerna Music Baru. Více informací naleznete na http://www.musicbar.cz/program/walk-choc-ice/ nebo na https://www.facebook.com/wchi20

Vstupenky je možné zakoupit na pokladně a webu Lucerna Music Baru, na GoOut.cz a v  předprodejích Ticketpro, Ticketportal, Eventim. Klub se otevírá ve 20:00, koncert začíná ve 21:00.