The Paranoid a Koblížci řádili v Praze!

The Paranoid a Koblížci řádili v Praze!

V pátek 15.3.2013 se v Rock Café v Praze konal koncert kapely The Paranoid v rámci CLUB TOUR 2013. Jako support hrály kapely Koblížc! a Edward Fortyhands. My tam samozřejmě byli a přinášíme žhavý report.

Jelikož jsem mimopražská, trvalo mi chvíli se do RC dostat. Bohužel jsem nestihla první kapelu od začátku, ale podle atmosféry, která v klubu vládla, když sem dorazila, nasadila kapela slušně vysokou příčku. Lidé se mačkali pod podiem a pařili jako pominutí.

 První kapelu nahradili více populární Koblížc!. První řady se obsadily nedočkavými dívkami, které čekajíc na své idoly udržovaly skvělou atmosféru. Ječení a pískání nakonec donutilo kapelu konečně začít. Kluci si střihli oblíbené písně, které si fanoušci vyžádali skandováním, a nezapomněli přidat několik klasicky nechutných vtípků. Vystoupení bylo prokládané „hair designem“ zpěváka, prskáním vody do publika a smrkáním do ruky svého spoluhráče. Může to znít šokovaně, ale kdo Koblížky zná, už si celkem zvykl.

 Po nadupaném vystoupení Koblížků se na prkna konečně dostali všemi očekávaní The Paranoid. Už podle intra kapely se vědělo, že pražský koncert bude jeden z nejlepších. A taky že jo! Praha se předvedla v nejlepším světle. Znalost textů, mosh pit a ruce nahoře napověděli kapele, že přídavek v podobě písně Únos a akustického setu Odkaz bude odpovídající uspokojení publika. 

I po koncertě byly všechny kapely otevřené fanouškům, fotily se s nimi, podepisovaly plakáty a nadšeně odpovídaly na otázky. Doufáme, že se k nám kluci ze Slovenska někdy opět podívají a také se těšíme na jiná setkání třeba i v jiných městech.